Restaurant Palæet, Odense

24. okt. 2016

Restaurant Palæet

Restaurant Palæet

Hunderupvej 22
5000 Odense C
Tlf. 40 72 02 02

Oktober 2016

Kyhn favner bredt

Restaurant Palæet og Odd Fellow Palæets selskabslokaler i Odense har fået et nyt velkendt værtspar med stor erfaring. De tilbyder en bred vifte af muligheder, når du skal afholde fest, møder eller konferencer. Eller blot nyde en middag for to.

 

Jeanette & Jørn Kyhn er begge uddannet inden for restaurationsbranchen. Jørn er uddannet kok og tjener på Palads Hotel og Hotel Britannia i Esbjerg og Jeanette er udlært tjener på Pejsegaarden i Brædstrup.

Efter nogle år bl.a. som forpagter af Løgstør Parkhotel flyttede de til Odense, hvor Jeanette er født. Her startede Jørn som inspektør på Kongressen, og senere overtog parret restauranten på Odense Eventyr Golf. Sideløbende har de haft restauranten på Odense Væddeløbsbane og Douglashuset ved Langesø. Da Odense Eventyr Golf fik nye ejere, valgte parret efter 15 år på stedet, at stoppe på restauranten og overtog i stedet Skovkanten på Odensevej.

– Nu koncentrerer vi os om forretningerne i Odense. Restaurant Palæet havde en rigtig flot start, da den åbnede i 2014. Vi skal have den tilbage på det niveau igen, siger Jeanette Kyhn.

 

Logistikken skal være på plads

– Synergien mellem vores forretninger er rigtig god. Er der et arrangement på Væddeløbsbanen, kan vi tilberede maden i det store køkken, som hører til selskabslokalerne på Odd Fellow Palæet. Det samme gælder for arrangementer på Skovkanten, hvor vi kan lave en del forarbejde og så færdiggøre retterne i køkkenet på Skovkanten. Det er god udnyttelse af faciliteterne, men det er med at holde tungen lige i munden, når det hele skal gå op, siger Jeanette med et stort smil.

– Det samme gælder når arrangementerne skal placeres. Nu har vi flere bolde at spille med, når det gælder antallet af personer og om det er selskaber eller møder. På Skovkanten kan vi modtage 40 til 60 personer. I Palæets selskabslokaler kan vi, i det store lokale, modtage 150 til 200 personer. Vi kan tilbyde stor kapacitet og mindre separate rum begge steder. På Skovkanten har vi skoven i baghaven, og den er populær i forbindelse med møder, fx til teambuilding. Odd Fellow Palæet er stærk på sin beliggenhed centralt i Odense City.

 

Restaurant Palæet

– Der er behov for gode frokostrestauranter, når man skal mødes over en forretningsfrokost. Restaurant Palæet har åbent til frokost fra onsdag til lørdag med klassiske retter som fx smørrebrød og pariserbøf. Om aftenen tilbyder vi En aften på Palæet og et lille a la carte-kort med udvalgte retter efter sæsonen. Søndag er der åbent kl. 10-15 med brunch.

Vi kommer til at flytte lidt rundt med personalet efter behov, men på Restaurant Palæet er de faste. Martin Schou er ansat som restaurantchef og Morten Kjærsgaard er køkkenchef.

Marlene Knudsen der har været hos os i 12 år og er udlært hos os, er overordnet køkkenchef for alle forretninger. Ligesom Marlene har mange af vores ansatte været hos os i mange år, og det sikrer kvaliteten.

 

Stadig pladser til julefrokost

– Flere virksomheder har booket julefrokost hos os, men der er stadig ledige datoer – både i Palæets selskabslokaler, på Restaurant Palæet og på Skovkanten. Og nytårsaften tilbyder Restaurant Palæet en lækker nytårsmenu til afhentning, slutter Jeanette Kyhn opfordrende.

 

Anmeldelse fra BusinessNYT nr. 3, 2016