Restaurant Ikea

20. apr. 2017

Ikea overvejer at lave restauranter

30 pct. af kunderne i Ikea’s restauranter kommer udelukkende til de store varehuse for at spise. Og det er den kundemasse varehuset overvejer at ramme med planerne om at åbne cafeer eller restauranter.

Forsøg blev permanent

Egentlig var det blot tænkt som et forsøg på at holde på kunderne, hvis de blev sultne, mens de købte sofaer, senge og reoler. Men salget i Ikea’s fødevaredivision er vokset markant i de senere år. Det skriver Fast Company, der er et magasin om den seneste udvikling inden for forretningsudvikling.

Potentiale

”Vi behøver ikke så mange kvadratmetre for at åbne en café eller restaurant, og det gør konceptet interessant. Jeg er overbevist om, at der er et potentiale for Ikea på det område. Og jeg håber, at kunderne om nogle år vil kunne sige: “Ikea er et fantastisk sted at spise, og så sælger de i øvrigt også møbler”, siger Michael La Cour, der er direktør for Ikea Food til Fast Company.

Kilde: Horesta 19/4 2017