Månedens opskrift marts 2016

Månedens opskrift, marts 2016

Månedens opskrift marts 2016

Sæson for Stenbiderrogn

Månedens opskrift marts 2016

Salte stubbe

Festligt anrettet tortilla med fyld. Server dem som snack, forret eller lad dem indgå i forårets buffet.

Ingredienser

2 tortillas – usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter
4 hårdkogte æg
1 dåse ansjosfileter
1 dl Cremefraiche 18%
1 tsk Dijon sennep
½ dl klippet purløg
friskkværnet peber

Pynt

50 g stenbiderrogn
Frisk purløg

Sådan gør du:

De hårdkogte æg moses med en gaffel. Lad ansjosfileter dryppe af og finhak dem.
Bland æg, ansjoser, Cremefraiche, sennep, purløg og peber. Smør blandingen på majspandekagerne og rul dem sammen.Lad dem ligge indpakket i plastfolie i køleskabet et par timer.

Skær hver rulle i 6 stykker. Pynt med stenbiderrogn og purløg.

Kilde: Karolines Køkken®