Månedens menu, oktober 2015

Månedens menu, oktober 2015, Restaurant Skovbakken

Månedens menu, oktober 2015

Vi sætter en stor ære i at lave et godt stykke håndværk, så jeres fest bliver en uforglemmelig oplevelse lige fra bestilling til borddækning, menusammensætning vinvalg, blomster og farver.

 

Selskabsmenu

min. 20 kuverter

 

1 gl. Mousserende vin

Forretter

Saltbagt laks
serveres i en persillesky med store pom.chips.
Hjemmebagt brød

Andeleverterrine
hertil svampekompot, sprøde løg, salat og rugchips.
Hjemmebagt brød

Jordskokke creme Suppe
m. sprød bacon, nældeolie og kastanieskum.
Hjemmebagt brød.

 

Hovedretter  

              
Helstegt Dådyrkølle
m. svampesouffle, ristede abrikoser og chalotteløg, friteret persille, små ristede kartofler og skysauce.

Black Angus Oksefilet
m. pandestegte røde gulerødder, polenta med selleri, dagens kartoffel og sauterede rosenkål. Sauce Bordelaise.

Sprængt kalvetyksteg
m. hjemmekogte krustader med kvæder og selleri, bønner fra panden, kartoffelkage med timian, friteret persille og græskar.
Svampecreme.

 

Desserter

Orange/valnøddeparfait
med nøddeguf, orangesauce og appelsinmarengs.

Lun glaceret Tarte Tatin
med kanelis.

Lun Vaniljesouffle
med lun blommesauce og soft ice.

Vine ad libitum u. middagen
Isvand på bordene

Kaffe, te
Strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad

Hønsecremesuppe
m. urter og kylling. Hjemmebagt brød

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

 

Pris pr. kuvert 648,00 kr