Månedens Menu, marts 2016

Månedens menu, marts 2016, Spis i Danmark

Rudolf Mathis collage

Månedens menu, marts 2016 på Restaurant Rudolf Mathis

Udsøgt middag på den berømte restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde. Der kan tilkøbes vinmenu afstemt retterne.

Appetizer: 3 små amuse med stenbiderrogn

Fisk og skaldyr i safranbouillon
Rødtunge med røget stenbider i brickdej og purløgssauce
Fisk fra brændegrillen med brandade, syltede løg, persillerodsgarniture og sauce beurre blanc

eller

Poussinbryst & ballotine med trøfler, brochette med ristet foie gras og kalvebrisler
Milde, crémede Champagneoste med nødder, pærechutney og sprøde rugmelsfladbrød
Tarte tartin med ananas, passionsfrugtsorbet, romis og sprød karamel

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 445,
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 545,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 645,-

Vi serverer gerne halv vinmenu
Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret
Retterne sælges også som á la carte retter

 

book bord