Månedens Menu, februar 2016

Månedens Menu, februar 2016, Spis i Danmark

Sortebro Kro

8 retters februar menu, Sortebro Kro

er udvalgt som månedens menu på Spis i Danmark

 

Snacks

– Petit løgtærte.  Sprøde kroketter.

Krabbebisque

– Fennikelcreme og parmesan.

Ristet torskefilet

– Porrer, grillet drueagurk, tallerkensmækkere og cremet bisque.

Solbær gelé

– Gammeldags ymer.

Fynsk dådyr

– Artiskokbund, bagte løg, tyttebær, Karl Johan svampe, sherrysauce og kartoffelterrin bagt i lag (tillæg 55 kr. Angus oksefilet).

Fynske æbler

– Æblesorbet, lun calvadoscreme, crumble og brændt hvid chokolade.

Gratineret parfait

– Marengs, appelsinsorbet og passionfrugtsauce.

Menu: 495 kr. (normalpris 595 kr.)

 

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.

Enkelte retter kan variere fra dag til dag.

Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker månedsmenuen.

Februar vinmenu: 495 kr. (3 glas)