Månedens menu, april 2016

Månedens menu, april 2016, Spis i Danmark

Hesselet, Nyborg

Hesselet, Nyborg

Månedens menu, april 2016 på Hotel Hesselet

I Restaurant Tranquebar på Hotel Hesselet er der udsigt til havet og gastronomiske oplevelser.

 

Månedens Menu

baseret på sæsonens bedste råvarer

 

Ristet rødtungefilet med danske stenbiderrogn,

fennikel, dildolie og beurre blanc med søpindsvin

 

Mørbrad, brisler og tunge af kalv,

grønne asparges, ramsløg, confiteret hvidløg og morkelsauce

 

Pecorino il Cantino, tør fåreost fra Sardinien,

 olivenolie, citronskal og sprøde maltflager

 

Syltet ananas, hvid chokoladeganache, ananassorbet og jernurt

 

3 retter 495,-

4 retter 595,-

 

Vi laver meget gerne en tilhørende vinmenu.

Vinmenuen følger menuprisen

 

Book bord