Puk Lyskjær Larsen

Kok og restauratør, Rudolf Mathis

Puk Lyskjær Larsen er født i Kerteminde i 1955. Udlært kok ved Falsled Kro og Amalienborg Slot i 1976.

Har efterfølgende arbejdet på førende restauranter i Danmark, Tyskland og Frankrig.

I 1985 åbnede han restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde.

I årenes løb har Puk Larsen opnået internationalt ry for sit køkken, som hovedsageligt er baseret på fiskeretter og fiskeriprodukter. Kendt ansigt fra TV køkken i 1985, medforfatter til Fem Kokkehuer 1997 og forfatter til Rundt om Rudolf Mathis 2007.

Priser: 1988: Ejler Jørgensen Prisen. 1989: Hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi, 2009: Champagneprisen. 2015: Årets Fiske- og skaldyrsrestaurant Den Danske Spiseguide

 

AnnonceFacade_DB guide

logo_RM

Restaurant Rudolf Mathis

Dosseringen 13, 5300 Kerteminde Tlf. 65 32 32 33

 

Den kendte fiskerestaurant Rudolf Mathis åbnede i 1985 i Kerteminde. Restauranten er opkaldt efter Puk Lyskjær Larsens oldeforældre, Hans Rudolf og Niels Mathis, der begge var aktive i Kerteminde Havn – og det er også her restauranten er placeret.

Oplev klassisk fransk gastronomi med fynsk islæt.

Jule- og 30 års jubilæumsmenu

rudolf-mathis-julemenu-2015