Lars Knudsen

Kok og restauratør, Restaurant Skovbakken

Er udlært kok og tjener på h.h.v. Kom-igen-Kro og Vis-a-Vis (i dag Hotel Legoland).

Erfaring har han hentet rundt om i landet, bl.a. på Grand Hotel, Næsbyhoved Skov, Scandic Hotel Odense, 

Hotel Koldingfjord – desuden i Canada på Jasper Park Logde og i Hamburg på Falckhotellet.

I 2011 Volontør på “The

Fat Duck” i London.

Desuden har Lars Knudsen deltaget i – og vundet –

mange konkurrencer og arrangementer,

hvor han også har været medarrangør.

Uddannet som Chokolatier i 2014.

 

Birgit Knudsen

Værtinde

Startede allerede som 17 årig sin karriere som tjener og kok på Næsbyhoved Skov – og afsluttede kokkeuddannelsen i Ålborg i 1986.

Efterfølgende har hun fungeret både som konferencechef og salgskoordinator på bl.a. Scandic Hotel Odense, Hotel Koldingfjord, Torvehallerne og Odense Congress Center.

thumbs_DSC_1904

Restaurant og Brasserie Skovbakken

Restaurant og Brasserie Skovbakken er fra slutningen af 1800 tallet og ligger lige ved indgangen til Odense Zoo. Stedet har tidligere været kendt for musik og jazzarrangementer – stedet, hvor man gik i byen i 60’erne.

I dag er Skovbakken en selskabsrestaurant, der sætter kvalitet i fokus – fra det klassiske til det mere kreative og franskinspirerede køkken. Desuden afholdes flere specialarrangementer i årets løb. I 2015 har Lars og Birgit Knudsen startet Brasserie Skovbakken som holder åben hver torsdag og fredag aften.