Karin Nielsen

Karin Nielsen

Karin Nielsen er køkkenchef på Restaurant Knudsens Gaard.

Hun kan sit håndværk og elsker nye udfordringer. Menuerne er afstemt årstidernes friske og helst lokale råvarer – med inspiration fra middelhavslandene. Alt tilberedes fra bunden og også brødet er hjemmebagt.

Køkkenet står for tilberedning af retterne til morgenbuffeten, frokostretter, aftenens a la carte og menuer til de store selskaber, mindre sammenkomster eller konferencer. Det kræver stort overblik og god tilrettelægning – begge dele styres professionelt af Karin Nielsen.

2008-05-11-14 guide

logo

Hunderupgade 2, 5230 Odense M, Telefon 63 11 43 10

Hotel og Restaurant Knudsens Gaard r en gammel, historisk gård med en utrolig atmosfære af hygge og personlighed.
Et centralt udgangspunkt for oplevelser i Odense.
Gratis parkering i aflåst p-kælder.

 

Knudsens Gaard, Odense

Køkkenchef på Hotel og Restaurant Knudsens Gaard i Odense. Karin Nielsen har arbejdet for hotellets indehaver Steen Sørensen i mere end 25 år. Hun fulgte således med ham til hotellet fra Restaurant Rådhuskælderen.

Hotel og Restaurant Knudsens Gaard

Knudsens Gaard var tidligere en stor slægtsgård beliggende i den lille landsby Hunderup. Med herskab og tjenestefolk. Og masser af jord.

I 1927 begyndte udstykningen af jorden og Odense rykkede tættere på. I 1954 blev hovedparcellen og bygningerne indrettet til Motel Odense, som blev indviet i 1955.

I 1987 overtog de nuværende ejere Sinne & Steen Sørensen hotellet med fokus på en hyggelig og personlig atmosfære. Restaurant Knudsens Gaard har åbent til frokost og aften.