John Kofod

Kok, Sortebro Kro

John Kofod er Le Chef og indehaver af Sortebro Kro ved Den fynske Landsby i Odense siden 1998.

John Kofod er uddannet hovmester fra Kogtved Søfartsskole og har efterfølgende arbejdet i Californien, Norge, Australien, New Zealand og Frankrig.

Karriereforløb bl.a. hos Erwin Lautherbachs køkken på Hotel Skovshoved og på Restaurant Saison

Medophavsmand til Akademiet Bocus d’Or Danmark med HKH Prins Henrik som æresmedlem.

Melina Kofod

Melina står for udvikling, indretning og opbakning i øvrigt.

Sortebro Kro

har siden 1945 ligget ved indgangen til Den fynske Landsby. Oprindelig lå den lidt nord for Svendborg og blev opført i 1805 som Sortebro Huus – og fungerede sandsynligvis som smugkro. I 1860 blev den Kgl. Privilegeret.

Sortebro Kro og alle ansatte har ét mål: At give alle gæster en ganske særlig oplevelse fra Smagens Køkken.

Restauranten har åbent mandag til lørdag  frokost og aften samt søndag frokost.

Læs mere på www.sortebrokro.dk