Hotel Færgegaarden, Faaborg

18. apr. 2016

Hotel Færgegaarden, Faaborg

Chr. D. Ix’s Vej 31
5600 Faaborg,
 
April 2016

En menu der får smagsløgene til at juble

Stemningen i restauranten og den tilstødende krostue på Hotel Færgegaarden i Faaborg emmer af historie, og mange har sikkert nydt en omgang æggekage med en kold øl her. Men på denne lune forårsaften i april var der dækket op til en fantastisk gourmetmenu, der fik vores smagsløg til at juble. Efter et glas forfriskende
champagne fra Louis Roederer kom første tallerken med delikat rimmet laks, rygeost og malt efterfulgt af en fantastisk røget lammekølle med grillet tomat og jordskokkechips. Allerede her var kropppen godt tilpas – ikke mindst på grund af de matchende hvidvine.

A night to remember

En lang og spændende aften nærmede sig sin afslutning. Ikke bare var den fantastiske fem retters menu med de skønne vine en stor oplevelse i sig selv, men også brødreparret Karsten og Henrik Møller Kristensen var med deres indsats i hhv. køkkenet og som fortællende tjener ved vores bord den ekstra dimension, som gjorde forårsaftenen på Hotel Færgegaarden til en mindeværdig aften.

 

Anmeldelse fra BusinessNYT nr. 1, 2016