Restauranter i Bogense (Nordfyn)

Restauranter i Bogense (Nordfyn)

Du spiser lækker mad i Bogense, hvor du kan vælge mellem mange gode restauranter og caféer. Bogense er Danmarks mindste købstad og har stadig en gammel havn og den store nye marina. Her ved vandet er der mange spisesteder, hvor du kan nyde maden og den fantastiske udsigt til havet og skibene.

Bogense centrum

I Bogense centrum får du også et lækkert måltid på kro og hotel, og her slapper du af i hyggelige omgivelser. Den første weekend i august er der ekstra mange delikatesser i Bogense, for da fejrer byen den årlige Rosenfestival. Hele byen bliver pyntet med roser, der er marked med lækre madvarer på Torvet, og i byens gader er der boder, hvor du kan købe meget forskelligt.

Nordfyn

Og så er der selvfølgelig alle de andre steder på Nordfyn: Prøv for eksempel det lækre, fedtfattige bisonkød på Restaurant Ditlevsdal i Morud eller et dejligt måltid på en af restauranterne på det hyggelige Torv i Otterup. Du får også mange forskellige lækkerier ved gårdbutikkerne eller en af de vejboder, du kan se overalt langs de nordfynske veje.

Cafeer og restauranter i Bogense kan følges op med en dejlig gåtur i byen eller på stranden.

Markeder i Nordfyns Kommune

  • Torvemarked i Bogense
  • Rosenfestival
  • Julemarked ved Langesø
  • Torvemarked i Otterup

Læs mere

Du kan læse mere om alle Nordfyns tilbud på www.visitnordfyn.dk